Warta Industri

  • Butyral polivinil multifungsi

    Résin butvral polivinil gaduh kasaluyuan anu cukup tinggi, tahan tiis, tahan abrasi, tahan UV sareng fungsi sanésna. Éta ngagaduhan caket anu hadé sareng campuran, baja, kai, porselin, produk serat, sareng résin Polyvinyl butyral tiasa dianggo salaku bahan panghalang pikeun gelas anu dikuatkeun. Anu kanggo ...
    Maca deui
  • Métode pikeun nyiapkeun polyvinyl butyral

    Résin multifungsi disintésis ku réaksi kimia polyvinyl butyral, sareng tahan sinar ultraviolét, cai, minyak, sareng sepuh. Éta leyur dina métanol, étanol, keton, alkana halogén, pelarut aromatik .. Éta ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng phthalates, bénzéna sebacate plasticizer, ...
    Maca deui
  • Aplikasi pamungkas tina héksagonal boron nitride

    Héstagonal boron nitride (h-bn) keramik mangrupikeun bahan komunikasi gelombang mikro anu penting dina bidang aerospace, tapi h-bn mangrupikeun senyawa beungkeut kovalén sareng koefisien difusi mandiri sareng suhu sesah anu sesah. Biasana disiapkeun ku cara pencét panas-pencét. Tanpa aditif anu leres ...
    Maca deui
  • Bédana antara héksagonal boron nitrida sareng grafit bodas

    Struktur kristal héksagonal boron nitrida sareng grafit dicirikeun ku struktur layered anu mirip grafit. Sipat mékanis, boron nitrida mangrupikeun bahan lemes. Teu karasa Mohs na, kumaha ogé, mangaruhan kana karasa eusi B2O3 produk anu diteken sareng proporsiona ...
    Maca deui
  • BHT, SELAMAT NGAGUNAKEUN ANTIOKSIDAN

    BHT, akronim pikeun ButylHydroxyToluene, mangrupikeun bahan anu dianggo dina seueur bidang. Éta ngabantosan kualitas pangan ogé ningkatkeun pelestarian sampel mani tina béda sato sareng spésiés manusa. Dina hal ieu, sipat antivirus dieksploitasi, sajaba ti klasik ...
    Maca deui
  • Paripolah karét alam dina kaayaan oksidatif

    Karét alam (CN), produk anu diturunkeun tina lateks Hevea brasiliensis, dipikaterang ku sipat mékanisna, sababaraha diantarana langkung unggul tibatan pesaing sintétikna. Nanging, tingkat luhur henteu jenuh poli (cis-1,4-isoprene) ngajantenkeun rentan ka thermo-oksidasi. Bénténg ...
    Maca deui
  • Hareupna MUSK

    Dina taun 1975, élmuwan BASF Werner Hoffman sareng Karl von Fraunberg ngumumkeun mendakan sanyawa aromatik kalayan bau haneut, bau musky sareng petunjuk buah sareng strawberry. Aranjeunna nyebat Cyclomusk, tapi éta henteu hasil sabab henteu tiasa bersaing sareng Galaxolide. Anu ngembangkeun ...
    Maca deui
  • Kapanggihna sareng Larapkeun kasturi Macrocyclic sareng kasturi poliklikik

    Élmuwan sareng parfum parantos terang pisan ngeunaan kasturi makrocyclic ti saprak taun 1920an, kalebet ngalangkungan karya Professor Leopold Ruzicka (1922-1926), tapi ieu jauh teuing mahal pikeun produksi massal. Saatos Perang Dunya Kadua, ahli kimia mimitian milarian cara langkung mirah pikeun kéngingkeun aroma kasturi alami. ...
    Maca deui
  • Tambaga Chromite - Aplikasi Umum sareng Kagunaan

    Kromit tambaga mangrupikeun sanyawa mineral anorganik anu penting pikeun seueur industri. Sering disebat tipung kromium, bubuk kromit atanapi tipung kromit. Komposisi kimia tina CuCr2O4. Sanyawa ieu pikaresep kanggo seueur aplikasi industri kusabab stabilitas panasna anu luhur, resista ...
    Maca deui
  • Naon kromit tambaga sareng kumaha cara ngadamelna

    Kromit tambaga mangrupikeun sanyawa anorganik kalayan rumus Cu 2 Cr 2 O 5 anu dianggo pikeun ngatalisan réaksi dina sintésis organik. Bahanna mimiti didadarkeun di 1908. Katalis dikembangkeun di Amérika Kalér ku Homer Burton Adkins sareng Wilbur Arthur Lazier dumasarkeun kana sawatara pananyaan Germ ...
    Maca deui
  • Naon prosés réaksi spésifik nalika amonium perchlorate dipaké salaku bahan bakar pikeun pesawat ruang angkasa?

    Antar jemput ruang angkasa nganggo aluminium logam sareng amonium perchlorate, NH4ClO4, salaku bahan bakar padet pikeun rokét anu tiasa dianggo deui. Persamaan anu dipasang tina réaksi nyaéta: 3 Al (s) + 3 NH4ClO4 (s) barb2rightAl2O3 (s) + AlCl3 (s) + 3 NO (g) + 6 H2O (g) Campuran réaksi ngandung 5,75 g Al sareng 7,32 g tina NH4C ...
    Maca deui
  • Naon Ammonium Perchlorate?

    Perchlorates aya di lingkungan dina dua cara anu béda, boh dina kaayaan padet (dina henteuna cai) atanapi leyur dina cai. Tempat anu tingkat perchlorate tingkat pangluhurna nyaéta daérah Texas Kulon sareng Chili Kalér. Perchlorates mangrupikeun sakumpulan atom muatan négatip diwangun ku ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3