Warta Perusahaan

  • Liaoning (Yingkou) Bahan Kimia Rékayasa Inovasi Téhnologi Industri Alian didaptarkeun di Unit Épérimén Provinsi

    Dina raraga ngawangun Sistem Inovasi Teknologi Téhnologi Industri Liaoning, ngahijikeun sumber daya inovasi, ngamajukeun optimasi sareng ningkatkeun struktur industri sareng ningkatkeun kompeténsi inti industri Provinsi Liaoning, Dinas Élmu Provinsi nuturkeun Liaoni ...
    Maca deui
  • Bewara tina Libur

    Bewara Libur Dina raraga ngarayakeun Poé Nasional Cina, urang bakal ngamimitian liburan urang ti 1 Oktober dugi ka 8 Oktober. Produksi bakal ditunda kusabab liburan. Masalah bisnis naon waé, ngan bébas ngirim kami email: cata@tanyunchem.com
    Maca deui
  • Radiasi ultraviolét parantos janten panyabab utama kanker kulit

    Boron nitrida mangrupikeun aditif multi-fungsi umum, utamina dina bidang aplikasi kimia, boron nitride ogé parantos seueur dianggo dina formulasi kosmétik utamina kusabab sipat unikna dina waktos anu sami sareng tékstur lemes, adhesion anu alus, gloss bodas caang, Panas ciri ...
    Maca deui
  • Ujang Pameran ME-SPEC

    Bungah ngawartosan anjeun yén kami bakal ngiringan Konferensi & Pameran Bahan Kimia Khusus Wétan Tengah di 09-11 Oktober, 2017 Tanyun Chemical bakal nampilkeun éta rupa-rupa bahan kimia rupa anu diperbarui sareng sistem jasa kustomisasi lengkep di Me-spec. Bahrain. Nomer kios: Aula 1, 648 Tambih ...
    Maca deui
  • Aplikasi Komposit Tahan Suhu Tinggi Anyar

    Boron nitrida mangrupikeun produk kimia anu seueur dianggo, anu mimiti sumping langkung ti 100 taun ka pengker, boron nitride sanés ngan ukur strukturna sareng prestasina ogé mirip pisan sareng grafit, sareng bodasna sorangan, anu biasa dikenal salaku: grafit bodas. Ti Cina, pangwangunan boron nitrida ku kabisat sareng ...
    Maca deui
  • Tanyun Chemical pikeun paméran di ChemSpec Asia 2017 Shanghai

    Yingkou Tanyun Chemical Research Institute Corporation bakal paméran di ChemSpec Asia 2017 di Shanghai, Cina ti 26-28 April. Chemspec Asia mangrupikeun salah sahiji platform panggedéna pikeun tampilan sareng perdagangan produk kimia anu hadé di Asia, anu bakal narik langkung ti 500 komoditas global haseum ...
    Maca deui
  • Aplikasi Komposit Tahan Suhu Tinggi Anyar

    Boron nitrida mangrupikeun produk kimia anu seueur dianggo, anu mimiti sumping langkung ti 100 taun ka pengker, boron nitride sanés ngan ukur strukturna sareng prestasina ogé mirip pisan sareng grafit, sareng bodasna sorangan, anu biasa dikenal salaku: grafit bodas. Ti Cina, pangwangunan boron nitrida ku kabisat sareng ...
    Maca deui
  • Naon klasifikasi Agén Oksidasi?

    Numutkeun kana bahan kamampuan éléktronik anu kuat atanapi lemah, éta tiasa dibagi kana lemah pangoksidasi kuat, sedeng sareng antioksidan, sareng pedaran umum performasina dina réaksi REDOX. Nanging watesan kategori ieu kabur, sakapeung nganggo oksigén (O2 / H2O, E ∅ = 1.229 ...
    Maca deui
  • Agén Pangoksidasi utamina dianggo pikeun daérah naon?

    Ilahar dipaké dina oksidan metalurgi pikeun miceun kokotor sareng pemurnian logam lebur, sapertos anu dianggo dina prosés pembuatan baja gaduh bijih beusi, beusi, fosfor, hawa atanapi oksigén murni industri sareng sajabana Biasa dianggo dina batré kimia, oksidan pikeun ngaluarkeun positip dina sékrési ...
    Maca deui
  • Naon bedana katalis kimia sareng agén penyembuhan?

    Katalis tiasa ningkatkeun kagancangan réaksi kimia, sareng struktur nyalira sanés bahan parobihan anu permanén. Curing agents or agents, mangrupikeun jenis pikeun ningkatkeun atanapi ngendalikeun réaksi pangobatan tina zat atanapi campuran. Strukturna bahan saderhana strukturna henteu robih, saur agén sareng agén curing tiasa ...
    Maca deui
  • Usaha Perlindungan Lingkungan Nyiptakeun Kamajuan; Grup Téknologi Tanyun

    Industri Kimia mangrupikeun salah sahiji industri konci dina ékonomi domestik urang, sareng nguatkeun pangwangunan peradaban ékologis sareng panangtayungan lingkungan mangrupikeun penyebaran strategis anu signifikan tina Kongrés Nasional CPC 18 ogé cara anu diperlukeun pikeun ngahontal kamekaran sosial ...
    Maca deui
  • Téknologi Anyar Perawatan Kotor: Larapna Kalium Dichromate dina Karbon Biologis Diaktipkeun

    Aya bahan partikel tina beusi sareng mangan anu lebet kana cai (limbah) nalika prosés produksi industri beusi sareng waja. Sanaos kualitas cai limbah ngahontal Standar Pelepasan Cai Sampah Terpadu Nasional (GB8978-1996), zat beusi sareng mangan sareng karusuhan ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2