<Sateuacanna

Warta

  • TANYUN CHEMICAL at Chemspec Europe 2017 in Germany: from military industry to international Fine Chemical Intermediates customized service supplier

    TANYUN KIMIA di Chemspec Éropa 2017 di Jérman: ti industri militér dugi ka internasional Fine Chemical Intermediates

    Némbokkeun Perawatan Bahan Kimia Rupa anu sampurna dina kakuatan R&D kimia anu pangpentingna di Cina Taun ayeuna, pabrik kimia TANYUN CHEMICAL bakal nampilkeun éta séri produk kimia rupa anu diperbarui sareng sistem jasa lengkep kustomisasi Rupa Kimia Rupa, ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Application of New High Temperature Resistant Composites

    Aplikasi Komposit Tahan Suhu Tinggi Anyar

    Boron nitrida mangrupikeun produk kimia anu seueur dianggo, anu mimiti sumping langkung ti 100 taun ka pengker, boron nitride sanés ngan ukur strukturna sareng prestasina ogé mirip pisan sareng grafit, sareng bodasna sorangan, anu biasa dikenal salaku: grafit bodas. Ti Cina, pangwangunan boron nitrida ku kabisat sareng ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • What are the classification of Oxidizing Agent?

    Naon klasifikasi Agén Oksidasi?

    Numutkeun kana bahan kamampuan éléktronik anu kuat atanapi lemah, éta tiasa dibagi kana lemah pangoksidasi kuat, sedeng sareng antioksidan, sareng pedaran umum performasina dina réaksi REDOX. Nanging watesan kategori ieu kabur, sakapeung nganggo oksigén (O2 / H2O, E ∅ = 1.229 ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Oxidizing Agent is mainly used for what areas?

    Agén Pangoksidasi utamina dianggo pikeun daérah naon?

    Ilahar dipaké dina oksidan metalurgi pikeun miceun kokotor sareng pemurnian logam lebur, sapertos anu dianggo dina prosés pembuatan baja gaduh bijih beusi, beusi, fosfor, hawa atanapi oksigén murni industri sareng sajabana Biasa dianggo dina batré kimia, oksidan pikeun ngaluarkeun positip dina sékrési ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • What is the difference between chemical catalyst and curing agent?

    Naon bedana katalis kimia sareng agén penyembuhan?

    Katalis tiasa ningkatkeun kagancangan réaksi kimia, sareng struktur nyalira sanés bahan parobihan anu permanén. Curing agents or agents, mangrupikeun jenis pikeun ningkatkeun atanapi ngendalikeun réaksi pangobatan tina zat atanapi campuran. Strukturna bahan saderhana strukturna henteu robih, saur agén sareng agén curing tiasa ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • The Business of Environmental Protection is Making Progress; Tanyun Technology Group

    Usaha Perlindungan Lingkungan Nyiptakeun Kamajuan; Grup Téknologi Tanyun

    Industri Kimia mangrupikeun salah sahiji industri konci dina ékonomi domestik urang, sareng nguatkeun pangwangunan peradaban ékologis sareng panangtayungan lingkungan mangrupikeun penyebaran strategis anu signifikan tina Kongrés Nasional CPC 18 ogé cara anu diperlukeun pikeun ngahontal kamekaran sosial ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • New Technology of Sewage Treatment: The Application of Potassium Dichromate on Biological Activated Carbon

    Téknologi Anyar Perawatan Kotor: Larapna Kalium Dichromate dina Karbon Biologis Diaktipkeun

    Aya bahan partikel tina beusi sareng mangan anu lebet kana cai (limbah) nalika prosés produksi industri beusi sareng waja. Sanaos kualitas cai limbah ngahontal Standar Pelepasan Cai Sampah Terpadu Nasional (GB8978-1996), zat beusi sareng mangan sareng karusuhan ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Tanyun attended successfully in Europe’s Fine Chemical Fair in Swiss

    Tanyun ngiringan suksés di Pameran Bahan Kimia Rupa Éropa di Swiss

    Tanggal Jun, 2016, Pameran Bahan Kimia Rupa Éropa suksés diayakeun di Swiss. Grup Téknologi Tanyun, salah sahiji perusahaan industri militér terintegrasi kimia paling maju kalayan kamampuan kuat P&P, diajak ngiringan pameran. Salaku pameran paméran internasional anu paling berpengaruh di ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Invited to the alliance, secretary general of the China fine chemical industry alliance, deputy director of the unit

    Diulem kana aliansi, sekretaris jénderal aliansi industri kimia kimia Cina, wakil diréktur unit éta

    Pameran internasional Cina ka-19 (ChinaCoat) palapis tanggal 18 Nopémber 2015-20 diayakeun di Shanghai pusat pameran internasional anyar, union, wakil diréktur unit wanwei co., LTD di anhui pikeun ilubiung dina paméran. Pikeun nganjang ka pameran adegan, sekretaris jenderal fi Cina ...
    Maca deui <Sateuacanna