<Sateuacanna

Warta

  • Liaoning (Yingkou) Fine Chemicals Industrial Technology Innovation Strategy Alliance was listed in the Provincial Experimental Units

    Liaoning (Yingkou) Bahan Kimia Rékayasa Inovasi Téhnologi Industri Alian didaptarkeun di Unit Épérimén Provinsi

    Dina raraga ngawangun Sistem Inovasi Teknologi Téhnologi Industri Liaoning, ngahijikeun sumber daya inovasi, ngamajukeun optimasi sareng ningkatkeun struktur industri sareng ningkatkeun kompeténsi inti industri Provinsi Liaoning, Dinas Élmu Provinsi nuturkeun Liaoni ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Notice of Holidays

    Bewara tina Libur

    Bewara Libur Dina raraga ngarayakeun Poé Nasional Cina, urang bakal ngamimitian liburan urang ti 1 Oktober dugi ka 8 Oktober. Produksi bakal ditunda kusabab liburan. Masalah bisnis naon waé, ngan bébas ngirim kami email: cata@tanyunchem.com
    Maca deui <Sateuacanna
  • Ultraviolet radiation has become the main cause of skin cancer

    Radiasi ultraviolét parantos janten panyabab utama kanker kulit

    Boron nitrida mangrupikeun aditif multi-fungsi umum, utamina dina bidang aplikasi kimia, boron nitride ogé parantos seueur dianggo dina formulasi kosmétik utamina kusabab sipat unikna dina waktos anu sami sareng tékstur lemes, adhesion anu alus, gloss bodas caang, Panas ciri ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Qaidam Basin has become China’s largest boron production base

    Cekungan Qaidam parantos janten basis produksi boron panggedéna di Cina

    Boron trioxide ogé katelah boron oksida, kristal atanapi bubuk bubuk kaca, titik lebur 450 ° C. Kalayan nyerep cai anu kuat sareng kana asam borat, éta kedah dijaga dina lingkungan anu garing, pikeun nyegah buruk eusi cai anu disababkeun ku buruk. Rada leyur dina tiis ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • How to ensure the safe operation of the reactor

    Kumaha carana mastikeun operasi anu réaktor anu aman

    Cina mangrupikeun nagara ageung anu gaduh kakuatan nuklir, énergi nuklir sacara efektif tiasa méréskeun krisis énergi, pikeun pangwangunan ékonomi pikeun nyayogikeun kakuatan anu cekap. Tapi kabocoran nuklir Fukushima 2011 di Jepang sahingga masarakat ningkat panggunaan krisis énergi nuklir, maka énergi nuklir leres-leres aman? A nuc ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Differences in the properties of graphene and hexagonal boron nitride?

    Bédana sipat graphene sareng héksagonal boron nitrida?

    Institute of Microsystem and Technology Technology, Shanghai Institute of Microsystem and Information Technology, Shanghai Institute of Microsystem and Technology Technology, Shanghai Institute of Microsystem and Information Technology, Shanghai Institute of Microsystem and Information Technolo ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Cubic boron nitride was first found in nature

    Cubic boron nitride mimiti aya di alam

    Dina 1957, panaliti Amérika Serikat nganggo metode ponggawa pikeun kahiji kalina dina kaayaan suhu luhur sareng sintésis tekanan kubik boron nitrida, tapi nitrida boron kubik alami teu acan kapendak. Dugi ka 2009, Universitas California, Riverside, Lawrence Livermore National Labor ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • lectronic materials with automatic repair function

    bahan éléktronika kalayan fungsi perbaikan otomatis

    Panaliti parantos ngembangkeun matérial éléktronik fléksibel anu tiasa nyemburkeun diri bahkan saatos sababaraha kali istirahat sareng seueur fungsi perbaikan. Bahan anu dipidangkeun di dieu dipotong janten dua bagian, sareng bahan panyembuhan nyalira masih tiasa diulur sareng dimuat. Pangwangunan bahan éléktronik Anu aya ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • The type of drill bit for oil drilling

    Jinis bit bor pikeun pangeboran minyak

    Kusabab minyak sareng gas alam dikubur di jero taneuh anu jero, Upami anjeun hoyong ngagali minyak kedah turun ngebor, anu bakal nganggo bit bor. bor didamel tina boron nitrida tina bahan super keras. éta ogé tiasa dijantenkeun bit pengeboran minyak kanggo alat motong Kacepetan sareng géologis ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • ME-SPEC Exhibition Invitation

    Ujang Pameran ME-SPEC

    Bungah ngawartosan anjeun yén kami bakal ngiringan Konferensi & Pameran Bahan Kimia Khusus Wétan Tengah di 09-11 Oktober, 2017 Tanyun Chemical bakal nampilkeun éta rupa-rupa bahan kimia rupa anu diperbarui sareng sistem jasa kustomisasi lengkep di Me-spec. Bahrain. Nomer kios: Aula 1, 648 Tambih ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Application of New High Temperature Resistant Composites

    Aplikasi Komposit Tahan Suhu Tinggi Anyar

    Boron nitrida mangrupikeun produk kimia anu seueur dianggo, anu mimiti sumping langkung ti 100 taun ka pengker, boron nitride sanés ngan ukur strukturna sareng prestasina ogé mirip pisan sareng grafit, sareng bodasna sorangan, anu biasa dikenal salaku: grafit bodas. Ti Cina, pangwangunan boron nitrida ku kabisat sareng ...
    Maca deui <Sateuacanna
  • Tanyun Chemical to exhibit at ChemSpec Asia 2017 Shanghai

    Tanyun Chemical pikeun paméran di ChemSpec Asia 2017 Shanghai

    Yingkou Tanyun Chemical Research Institute Corporation bakal paméran di ChemSpec Asia 2017 di Shanghai, Cina ti 26-28 April. Chemspec Asia mangrupikeun salah sahiji platform panggedéna pikeun tampilan sareng perdagangan produk kimia anu hadé di Asia, anu bakal narik langkung ti 500 komoditas global haseum ...
    Maca deui <Sateuacanna
<< <  Previous 1234 Teras> >> <Sateuacanna Halaman 3/4