Butyral polivinil multifungsi

Résin butvral polivinil gaduh kasaluyuan anu cukup tinggi, tahan tiis, tahan abrasi, tahan UV sareng fungsi sanésna.

Éta ngagaduhan caket anu hadé sareng campuran, waja, kai, porselin, produk serat, sareng résin Polyvinyl butyral tiasa dianggo salaku bahan panghalang pikeun gelas anu dikuatkeun. Gelas toughened anu dirumuskeun ngagaduhan perméabilitas anu saé sareng kakuatan pangaruh tinggi, sareng seueur dianggo dina industri penerbangan sipil sareng mobil.

Résin PVB dipaké pikeun nyiapkeun palapis anti korosi dina industri manufaktur cet industri. Éta ngagaduhan kakuatan anti korosi anu kuat; saatos préparasi, éta ngagaduhan caket anu saé, résistansi maké anu saé sareng cet industri alloy sareng cet antijamur anu handap.

Anggo éster PVB pikeun ngadamel kertas mémbran pu anu corak indah dina prosés keramik, anu tiasa ngagentos keramik keramik.

Résin PVB digunakeun pikeun nyieun résin, pikeun ngahasilkeun plastik, sareng ngagentos logam langka sapertos baja sareng timbel.

Résin PVB tiasa dianggo pikeun beungkeutan kai, porselin, alloy, plastik, kulit, laminat, jst.


Pos waktos: Okt-13-2020