Métode pikeun nyiapkeun polyvinyl butyral

Résin multifungsi disintésis ku réaksi kimia polyvinyl butyral, sareng tahan sinar ultraviolét, cai, minyak, sareng sepuh.

Éta leyur dina métanol, étanol, keton, alkana halogén, pelarut aromatik .. Éta ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng phthalates, bénzéna sebacate plasticizers, nitrocellulose, phenolic resins, epoxy resins, dll. Ngagaduhan transparansi tinggi, tahan tiis, résistansi dampak sareng tahan UV .. Adhesion anu saé pikeun logam, kaca, kai, keramik, produk serat, jst.

Alkohol polvinil dibubarkeun dina cai, sareng butyraldehyde sareng katalis sapertos asam hidroklorat atanapi asam sulfurik dilebetkeun dina aduk, sareng réaksi acétal dilaksanakeun dina 15-50 ° C. Utamana dipaké dina pembuatan kaca laminasi, cet sareng perekat. Seueur jinis bahan, sapertos: gelas, logam, plastik, kai, kulit sareng bahan sanés anu ngagaduhan caket. PVB kalayan transparansi tinggi. Kateguhan alus teuing. kalenturan. Kinerja suhu handap. Éta ngagaduhan nilai dispersabilitas sareng kasaluyuan anu hadé, sasak sipat pigménan.

Polyvinyl butyral, kondensat polivinil alkohol (PVA) sareng butyraldehyde, mangrupikeun bubuk bodas anu caket kana produk logam, gelas, kai, keramik, sareng serat. Dina palapis, interlayer kaca kaamanan sareng bahan insulasi ogé ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, anu paling umum nyaéta interlayer kaca kaamanan.

Dina prosés kondensasi polyvinyl acetal, sagala rupa cara tiasa dianggo. "Metode hiji-léngkah" nyaéta pikeun nambihan sadaya aldehida dina réaktor teras sadayana asam hidroklorat; "metodeu dua léngkah" nyaéta nambihan sajumlah aldehida sakedik teras Tambihkeun sadayana asam hidroklorat, sareng akhirna nambihan aldehid sésana; "metode sinkron" nyaéta nambihan sadaya aldehida sareng asam hidroklorat dina réaktor dina waktos anu sami.


Pos waktos: Okt-13-2020