Campuran Ferrén cair

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Standar eksekutif: Q / TY · J08.04-2010

CAS RN: 102-54-5

1. Sipat fisik sareng kimia :

Stabilitas sareng réaktivitas: Stabil dina suhu lingkungan sareng kaayaan tekanan.

2. Indéks téknis :

Barang Indéks
Penampilan Cairan minyak beureum-coklat
Eusi félemén,% 20.0 ± 5.0

3. Larapna: (1) Ferrocene parantos dianggo salaku hemat antismok hemat energi, agén antiknock.

(2) Éta parantos dilarapkeun pikeun nyintésisikeun amonia katalis sareng agén curing karét.

(3) Éta parantos digentoskeun ku agén antiknock toksik pikeun nyiapkeun béngsin anu henteu dimuat tingkat tinggi.

(4) Ferrocene parantos dianggo salaku penyerap radiasi, panstabil panas, photostabilizer.

(5) Éta parantos dianggo salaku prékursor pikeun nyintésis turunan ferrocénin sanés.

4. Pitunjuk kaamanan: Low toksik. Kelenci, kulit: LD50> 1320mg / kg; Mouse, lisan: LD50> 832mg / kg.

5. Pakét: Kotak kai sareng dua peti plastik tina 10 kg bersih, masing-masing 20 kg net.

6. gudang: pelestarian disegel. Simpen dina tiis sareng ventilasi. Cegah sun-dipanggang sareng panas. Umur rak 12 bulan.

Éta masih sayogi upami hasil uji coba pikeun sipat mumpuni saatos kadaluarsa.

7. transportasi: Nyingkahan inversi, sinar panonpoé sareng kacilakaan. Entong dicampur sareng oksidator anu kuat.

Salaku tambahan: Kami tiasa ngembangkeun produk anu didamel khusus numutkeun pamundut nasabah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali