HTPB

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Standar eksekutif: GJB 1327A-2003

CAS RN: 69102-90-5

1. Sipat fisik sareng kimia:

1.1 Singkat produk: HTPB mangrupikeun polimér teleclaw cair sareng jinis karét. Éta diréaksikeun sareng ranté extender, cross-linking agents atanapi kuratif dina suhu kamar atanapi suhu luhur pikeun ngawangun struktur jaringan tilu diménsi polimér thermosetting. Éta ngagaduhan ciri anu saé, sapertos, sipat mékanis anu saé, résistansi hidrolisis, tahan asam sareng alkali, résistansi maké, kasabaran suhu tiis, pasipatan insulasi listrik.

1.2 Struktur struktur:

vasgb

 2. Téknik Téknik :

Barang

Indéks

Ketik I

Ketik I-Modified

Tipe II

Tipe III

Ketik IV

Nilai hidroksil, mmol / g

0.47-0.53

0,54-0,64

0.65-0.70

0.71-0.80

Uap,%

≤0.050

Eusi H2O2,%

≤0.040

≤0.050

Viskositas (40 ℃), Pa · s

≤9.5

≤8.5

≤4.0

≤3.5

Bungbulang (× 103) (VPO / GPC)

3.80-4.60

4.00-4.60

3.30-4.10

3.00-3.60

2.70-3.30

Leungit volatilisasi,%

≤9.5

≤8.5

Penampilan

Cairan berminyak transparan, teu aya kokotor anu katingali

3. aplikasi: Éta transparan, viskositas low, résistansi umur, kinerja-suhu lemah anu saé sareng kaurus. Éta biasa matak élastomer pikeun bahan struktural pikeun ban mobil sareng pesawat, bahan bina, bahan sapatu, produk karét, insulasi termal, palapis, perekat, bahan encapsulasi, bahan insulasi listrik, bahan tahan cai sareng anti korosi, racetrack , Sabuk konveyor anu nganggo-resisting, modifikasi aditif pikeun résin karét sareng epoxy, sareng sajabana. Hal ieu khususna dianggo salaku pengikat dina propelan padet komposit.

4. Pakét; LIPI plastik poliétilén 50L bodas kalayan diaméter sungutna henteu kirang ti 100 mm, 50 kg per émbér.

5. Panyimpenan: disimpen dina tempat anu tiis, garing sareng ventilasi. Kaayaan panyimpenan pangsaéna nyaéta antara -20 ~ 38 ℃. Umur rak: 12 bulan. Éta masih sayogi upami hasil uji coba pikeun sipat mumpuni saatos kadaluarsa.

6. transportasi: Nyingkahan hujan sareng sun-dipanggang. Entong dicampur sareng oksidator anu kuat.

 hhrwew hwrnwerjnw

* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun paménta khusus ti klien kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali