Ferrocene

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Standar eksekutif: Q / TY · J08.04-2015

CAS RN: 102-54-5

1. Sipat fisik sareng kimia:

1.1 Rumus molekular: C10H10Fe

1.2 Beurat Molekul: 186.03

1.3 Struktur rumus:

1231

1.4 Watekna: Jarum jarum kristal. Titik golak na nyaéta 249 ℃, sareng sublimasi parantos kajantenan dugi ka 100 ℃. Janten ajeg dina hawa. Éta nyerep sinar UV kuat sareng stabil panas.

 2. Indéks téknis :

Barang

Indéks

 Eusi félemén,% (m / m)

18.23-19.23

 Titik lebur, ℃

170-174

 Laju lulus (ku ayakan standar 80-bolong),%

87

 Penampilan

Bubuk jeruk

 3. Kagunaan: Ferrocene parantos dianggo agén antismok hemat energi, agén antiknock, nyerep radiasi, penstabil panas, penstabil cahaya. Éta parantos dilarapkeun pikeun nyintésisikeun katalis amonia sareng agén curing karét. Salaku tambahan, éta diganti agén antiknock toksik pikeun nyiapkeun béngsin unleaded kelas tinggi.

 4. Pitunjuk kaamanan: Low toksik. Kelenci, kulit: LD50> 1320mg / kg; Mouse, lisan: LD50> 832mg / kg.   

 5. Pakét: Kotak kai sareng dua peti plastik tina 10 kg bersih, masing-masing 20 kg net.

 6. gudang: pelestarian disegel. Simpen dina tiis sareng ventilasi. Nyingkahan sinar panonpoé sareng panas. Umur rak 12 bulan, upami kadaluarsana, masih dianggo upami dugi ka standar ngalangkungan uji coba.

 7. transportasi: Nyingkahan inversi, sinar panonpoé sareng kacilakaan. Entong dicampur sareng oksidator anu kuat.

fgwaerhaerhjjhear (1) fgwaerhaerhjjhear (2)

* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun paménta khusus ti klien kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali