Étililérosén

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Standar eksekutif: Q / TY · J08.04-2010

CAS RN: 1273-89-8

1. Sipat fisik sareng kimia :

1.1 Rumus molekular: C12H14Fe

1.2 Beurat molekul: 214.0879

1.3 Struktur rumus:

vsdbwsbnws

1.4 titik didih: 108.6 ℃ (760mmHg)

1.5 Stabilitas sareng réaktipitas: Stabil dina suhu lingkungan sareng kaayaan tekanan.

 2. Indéks téknis :

Barang

Indéks

Kelas hiji

Kelas dua

Penampilan

Cairan minyak beureum-coklat

Eusi etilérosén,%

≥98.0

≥95.0

Eusi félemén,%

≤2.0

≤5.0

3. Larapna: Étililérosén parantos dianggo salaku purwakanti pikeun nyintésis turunan ferrocén, anu dianggo salaku katalis tingkat pembakaran dina propelan padat komposit berbasis AP. Éta ogé tiasa dianggo salaku panambah tina bahan bakar cair sipil pikeun ningkatkeun efisiensi durukan. Salaku tambahan, étil ferrocene parantos dianggo pikeun ngembangkeun éléktroda GEMs anu peka cahaya ku cara téhnik nyetak layar.

4. Pitunjuk kaamanan: Étil ferrocene tiasa dioksidasi lalaunan nalika kakeunaan hawa. Éta bakal polimér dina kaayaan suhu luhur sareng diduruk upami dicampur sareng oksidator anu kuat.

5. Pakét: Dua tong plastik dina kotak kai. Beurat Bersih: 10 kg / tong; 20 kg / bisi.

6. Panyimpenan: disimpen dina tempat anu tiis sareng berventilasi. Disegel ku nitrogén. Umur rak 12 bulan. Éta masih sayogi upami hasil uji coba pikeun sipat mumpuni saatos kadaluarsa.

7. transportasi: Nyingkahan inversi, sun-dipanggang sareng kacilakaan. Entong dicampur sareng oksidator anu kuat.

bgaehrhnajer

* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun paménta khusus ti klien kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali