Boron Nitride

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Standar eksekutif: Q / YTY003-2011

Cina ngaran sanésna: 白 石墨; 一 氮化硼

Inggris ngaran sanésna: Boronnitride tina bubuk bodas

CAS RN: 10043-11-5

1. Sipat fisik sareng kimia :

1.1 Rumus molekul: BN

1.2 beurat molekul: 24.81 (dina 1979 beurat atom internasional)

1.3 Formula struktur:

5

1.4 Titik ngalebur: 3000 ℃ (stabil dina suasana anu teu lemes)

1.5Mohs ′ karasa: 1-2

1.6 Kapadetan: 2.29g / cm3

1.7 Kelarutan: henteu leyur dina cai.

1.8 Sipat: Boron nitrida nyaéta bubuk bodas, lemes sareng lemes anu tiasa sami sareng sipat grafit anu biasa dikenal salaku boron mononitride. Cai mibanda sipat listrik anu hadé tina insulasi listrik, konduktivitas termal, résistansi korosi sareng pelumasan anu saé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan résistansi korosi kana sadaya logam lebur. Suhu résistansi oksidasi na tiasa ngahontal 1000 ℃, sareng tiasa ngahontal 3000 ℃ nalika dianggo dina nitrogén sareng argon.

2. Indéks téknis

Barang

1St. peunteun

2nd peunteun

BN,%

≥98.0

≥96.0

B2O3 ,%

≤1.0

≤1.5

Penampilan

Bubuk leupas bodas

 3. Kagunaan: Boron nitrida tiasa seueur dianggo dina industri minyak bumi, kimia, mesin, éléktronik, listrik, tékstil, nuklir, luar angkasa sareng anu sanésna. Éta parantos dianggo salaku bahan résin résin palastik, insulator titik-titik frékuénsi luhur tegangan sareng busur plasma, bahan campuran fase padet semikonduktor, bahan strukturna réaktor atom, bahan pengepét pikeun nyegah radiasi neutron, anu pelumas padet, bahan tahan pakean sareng nyerep bénzéna, sareng sanésna Campuran titanium diboride, titanium nitride sareng boron oxide, anu diala ku cara ngabentuk panas tina boron nitride sareng titanium, dianggo salaku katalis pikeun déhidrogénasi perkawis organik, sintésis karét sareng platforming. Dina suhu luhur, éta tiasa dianggo salaku bahan khusus éléktrolisis sareng résistansi, sareng agén pemanasan garing sealing panas tina transistor. Éta bahan wadahna ngejat aluminium. Bubuk éta ogé tiasa dianggo salaku abherent pikeun microbead kaca, agén pelepasan kaca citakan sareng logam.

 4. Pitunjuk kaamanan: Kalayan iners fisik boron nitrid, tapi éta toksik ku inganan, inhalasi, panon sareng kontak kulit. Kulit, sistem pernapasan, ati, ginjal sareng sistem peredaran darah tiasa henteu normal ku ngelek sareng diseuseup. Kontak panon sareng kulit tiasa nyababkeun peradangan. Operasi kedah dipasang ku sarung tangan karét, réspirator sareng panyalindungan panon ku nganggo baju pelindung.

 5 Paket: Kantong foil Aluminium sareng kantong plastik, masing-masing 1 kg bersih.

 6. Panyimpenan: Simpen dina cool, garing sareng ventilasi. Umur rak 12 bulan, upami kadaluarsana, masih dianggo upami dugi ka standar ngalangkungan uji coba.

 7. Transportasi : Nyingkahan hujan, sinar panonpoé sareng kacilakaan. Entong dicampur sareng oksidator anu kuat.

GFEQQAHBWAHB 

* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun paménta khusus ti klien kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali