Amonium Perchlorate

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Standar eksekutif: GJB617A-2003

CAS RN : 7790-98-9

1. Propil Produk

Amonium perchlorate nyaéta kristal bodas, leyur dina cai sareng hibroskopik. Mangrupikeun salah sahiji jinis oksidator anu kuat. Nalika AP dicampurkeun sareng agén pangirangan, organik, bahan anu tiasa nyerep, sapertos, walirang, fosfor atanapi bubuk logam, campuran tiasa nyababkeun résiko ngaduruk atanapi ngabeledug. Nalika dihubungi asam kuat, campuran ogé tiasa ngagaduhan résiko ngabeledug.

1.1 Struktur struktur:

wgaewgeaw

1.2 beurat molekul: 117,49

2. Indéks téknis :

Barang

Indéks

Ketik A

(acikuler)

Tipe B

Jenis C

Ketik D

Penampilan

Kristal bodas, buleud atanapi henteu buleud

partikel, teu aya kokotor anu katingali

Eusi AP (Dina NH4ClO4),%

≥99.5

Kandungan klorida (Dina NaCl),%

≤0.1

Kandungan klorat (Dina NaClO3),%

≤0.02

Eusi bromate (Dina NaBrO3),%

≤0,004

Eusi Chromat (Dina K2CrO4),%

-

-0.015
Eusi Fe (Dina Fe),%

0,001

Perkara Cai Anu Teu Leyur,%

≤0.02

Kandungan lebu sulpat,%

≤0.25

pH

4.3-5.8

Tahan panasaran (177 ± 2 ℃), h

≥3

Natrium lauryl sulfat,%

-

≤0.020

Total cai,%

-

-0.05

Cai permukaan,%

-0.06

-

-

-

Fragility (Tipe I)

-

≤1,5%

≤1,5%

≤1,5%

Fragility (Tipe II)

-

≤7,5%

≤7,5%

≤7,5%

Fragility (Tipe III)

-

≤2,6%

≤2,6%

≤2,6%

 

Aperture, μm

Indéks

Ketik Ⅰ

Ketik Ⅱ

Tipe III

450

0 ~ 3

-

-

355

35 ~ 50

5 0 ~ 3

-

280

85 ~ 100

15 ~ 30

-

224

-

65 ~ 80

 

180

-

90 ~ 100

0 ~ 6

140

-

-

20 ~ 45

112

-

-

74 ~ 84

90

-

-

85 ~ 100

Kelas C: Indéks ukuran partikel

Kategori

JenisⅠ

JenisⅡ

Tipe III

Diaméter hartosna beurat, μm

330 ~ 340

240 ~ 250

130 ~ 140

Simpangan standar batch, μm

≤3

Kelas D: Indéks ukuran partikel

Aperture, μm

Eusi skrining ,%

 

JenisⅠ

JenisⅡ

Tipe III

450 ~ 280

> 55

-

-

280 ~ 180

-

> 55

-

140 ~ 112

-

-

> 55

3. Aplikasi: AP parantos dianggo salaku pangoksidasi pikeun propéksi rokét sareng bahan peledak campuran. Éta ogé tiasa dianggo dina kembang api, agén pencegah hujan es, oksidator, agén analitik, agén etsa, sareng sajabana. Ogé tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun boridididida, peredam, agen drifting pikeun kayu sareng kertas, agén busa pikeun plastik, boran, jst. Salaku tambahan, AP dipaké dina ngukur eusi fosfor jeung ubar.

4. Pakét: Bungkus laras beusi sareng kantong plastik batin. Saatos ngaluarkeun hawa dina kantong, sungut kantong kedah dikenceng.

5. Panyimpenan: disimpen dina tempat anu tiis, garing sareng ventilasi. Dilarang panas sareng sun-dipanggang. Umur rak: 60 bulan. Éta masih sayogi upami hasil uji coba pikeun sipat mumpuni saatos kadaluarsa. Jauhkeun tina barang anu mudah-mudahan sareng bahan peledak. Entong disimpen sasarengan sareng ngirangan agén, organik, barang kaduruk.

6. transportasi: Nyingkahan hujan, sun-dipanggang. Henteu tabrakan telenges.

weahgwehgwe

* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun paménta khusus ti klien kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali