Tentang Kami

1

Didirikeun taun 1971, Tanyun Junrong (Liaoning) Chemical Institute Institute New Materials Incubator Co., Ltd. (Ngaran perusahaan aslina: Yingkou Tanyun Chemical Research Institute Co., Ltd. Tanyun Chemicals kanggo singgetan) mangrupikeun perusahaan induk ti Tanyun Technology Group. Ayeuna ngaliput luas kira-kira 12000 méter pasagi, Tanyun Chemicals mangrupikeun perusahaan platform téknologi domestik anu munggaran tina 'Chemical New Materials Production and Research Incubator' sareng perusahaan produksi khusus domestik sareng perusahaan produksi bahan kimia panengah panengah perusahaan produksi sareng perusahaan produksi.

Kusabab Didirikeun, Tanyun Chemicals parantos ngahaturanan kanggo pamekaran, produksi sareng penjualan perantara kimia halus. Perusahaan parantos ngiringan nuturkeun

 strategi Integrasi Sipil-Militer sareng ngajantenkeun inovasi kontinyu. Mangtaun-taun, parantos ngerjakeun langkung 80 proyek panalitian konci asing sareng asing sareng dileler langkung ti 50 kota, 

hadiah propinsi sareng nasional pikeun kamajuan sains sareng téknologi. Produkna parantos seueur dilarapkeun di daérah kalebet penerbangan, aerospace, industri militér, industri sipil sareng dijual ka langkung ti 20 nagara sareng daérah, kéngingkeun pangakuan luas di bumi sareng luar negeri.

Kuat dirojong ku sumberdaya perusahaan anu réa, Grup Tanyun Chemicals ngadegkeun Pusat Ékspérimén Industrialisasi (kalayan tingkat maju domestik) di Yingkou sareng nyetél Pusat P&P Téknologi kelas dunya sareng laboratorium R&D di Shanghai, Hangzhou sareng Suzhou masing-masing. Kalayan kakuatan anu kuat dina panilitian sareng pamekaran, Tanyun tiasa nyayogikeun produk kualitas luhur anu diluyukeun sareng kabutuhan klien domestik sareng asing.

Tanyun parantos mingpin perusahaan-perusahaan sareng lembaga-lembaga panilitian sanés pikeun netepkeun National Chemicals Industri Teknologi Inovasi Aliansi Strategis, fokus kana kerjasama anu jero sareng lembaga-lembaga riset sareng paguron luhur sareng asing. Kalayan dukungan téknologi canggih ti langkung ti 100 akademisi, dokter,

2

profésor sareng ahli, Tanyun parantos janten perusahaan anu komprehensif kalayan sistem ékologis anu ngandung panilitian, pamekaran, produksi, transformasi téknis sareng jasa. Perusahaan parantos janten salah sahiji perusahaan pangsaéna anu nyayogikeun produk panengah khusus anu tiasa nyumponan kabutuhan unik klien.

Kalayan dukungan perusahaan sareng kaunggulan téknologi, Tanyun parantos nampi seueur penghargaan sareng hadiah, kalebet National Hi-Tech Enterprise, Kualifikasi Liaoning Enterprise Technology Center, Liaoning Model Integrity Enterprise, National Model Credit Enterprise. Perusahaan ogé ngagaduhan Kualifikasi Inspeksi Perusahaan Kimia Tingkat Nasional. Mérek dagang Tanyun parantos dikenal salaku Tiongkok Terkenal ku mérek Dagang Administrasi Nagara Industri sareng Perdagangan.

Tekad pikeun maju payun. Narékahan pikeun kaunggulan. Ngagaduhan kasuksésan anu hébat sareng prestasi, Tanyan Chemicals sok ngagaduhan pikiran kalayan teu sombong sareng gagabah; nyanghareupan tantangan, Tanyun Chemicals maju maju sacara stabil. Ngamangpaatkeun kasempetan ékonomi nagara sacara umum ningkatkeun sareng transformasi, Tanyun Chemicals parantos tetep saé. Dumasar kana kakuatan kuat panilitian sareng pamekaran sareng sumanget pengrajin awét anu saé, Tanyun bakal nyandak tindakan sareng angkat kana panggung dunya, caket nuturkeun strategi nasional Sabuk sareng Jalan. Kalayan jasa anu berorientasi pelanggan, Tanyun bakal nyobian janten mérek nasional anu hadé kalayan visi janten BASF di Cina!