Husus dina customerzation panengah kimia rupa salami 49 taun

Kahoyong

Wilujeng sumping di perusahaan urang

Tentang Kami

Didirikeun taun 1971, Tanyun Junrong (Liaoning) Chemical Institute Institute New Materials Incubator Co., Ltd. (Ngaran perusahaan aslina: Yingkou Tanyun Chemical Research Institute Co., Ltd. Tanyun Chemicals kanggo singgetan) mangrupikeun perusahaan induk ti Tanyun Technology Group. Ayeuna ngaliput luas kira-kira 12000 méter pasagi, Tanyun Chemicals mangrupikeun perusahaan platform téknologi domestik anu munggaran tina 'Chemical New Materials Production and Research Incubator' sareng perusahaan produksi khusus domestik sareng perusahaan produksi bahan kimia panengah panengah perusahaan produksi sareng perusahaan produksi.

  • 3
  • 6
  • 4
  • 2
  • 7

Panganyarna Tina Warta Blog

Quisque porttitor sem liberoet auctor lorem fringilla sit amehasellus gravida nisi elitam egestda.

  • Résin butvral polivinil gaduh kasaluyuan anu cukup tinggi, tahan tiis, tahan abrasi, tahan UV sareng fungsi sanésna. Éta ngagaduhan caket anu hadé sareng campuran, baja, kai, porselin, produk serat, sareng résin Polyvinyl butyral tiasa dianggo salaku bahan panghalang pikeun gelas anu dikuatkeun. Anu kanggo ...
  • Résin multifungsi disintésis ku réaksi kimia polyvinyl butyral, sareng tahan sinar ultraviolét, cai, minyak, sareng sepuh. Éta leyur dina métanol, étanol, keton, alkana halogén, pelarut aromatik .. Éta ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng phthalates, bénzéna sebacate plasticizer, ...
3
4
5
6
7
8